Nainen 27 v. tavoitteena rantakunto

Lyhyesti 2014 alkuvuoden asiakascasen avaaminen

Tämän neitokaisen valmennus ehdittiin käynnistää juuri joulun 2013 alla mittauksilla ja starttiohjelmalla. Joulun aikana tuli kuitenkin ei toivottua takapakkia erinäisistä syistä (lähipiirin sairastelu, joulun syömingit ja kissanristijäiset jne). Tammikuusta 2014 lähdettiin tyhjältä pöydältä liikkeelle niin harjoittelun kuin ravinnon suhteen. Elämänhallinnan tärkeydestä linjattiin isoimmat kehitysalueet (työdinnerit, alkoholi ja biletys ystävien kanssa) mihin konkreettisia tavoitteeseen pääsyyn tukevia ratkaisumalleja. Näihin asiakkaani sai onnituneesti muutosta aikaiseksi omilla valinnoillaan ja priorisoinnillaan mikä oli perusedellytys tulosten taustalla.

Muutos inbodyssa 3kk aikana Tammikuu – Maaliskuu 2014:

Paino 63,6kg–> 62,8kg
Lihasmassa 26,4kg–>27,7kg
Rasvamassa 15,6kg–>12,4kg
Rasvaprosentti 24,5%–>19,9%
Rasvaton kehonpaino 48kg–>49,8kg

Voimatasoissa tietyissä bench mark liikkeissä kehitys on ollut keskimäärin +50% luokkaa.

3 kuukauden aikana on mahdollista saada erittäin mallikkaita tuloksia niin kehonkoostumuksessa, voimatasoissa ja yleisessä fyysisessä kunnossa. Nämä muutokset tuntuvat ja näkyvät. 3kk on kuitenkin liian lyhyt aika jotta voitaisiin puhua pysyvistä muutoksista omissa toimintamalleissa ja kaavoissa joihin on tottunut. Valmennus jatkuu edelleen tiedostaen edellä mainitut faktat.

Mieti omalla kohdallasi toimiiko omat harjoitusmetodisi niin, että pääset haluamaasi tavoitteeseen. Oletko kenties edelleen siinä missä vuosi takaperin? Jos et yksinkertaisesti saa halutunlaisia tuloksia itse niin harkitse vakavasti ammattilaisen puoleen kääntymistä. Tämä voi olla elämäsi paras päätös ja tavoitteisiin pääsy voi viedä yllättävän vähän aikaa kun keskitytään olennaiseen ja poissuljetaan kaikki epäolennainen.

– Marko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *