Mies 30v – 2,6 kg lihasta lisää ja 15kg rasvaa pois – rasvaprosentti 25%sta 13%n

mikko-ennen-ja-jc3a4lkeen
Eräs haastavimmista ja samalla mielenkiintoisimmista valmennuksista tuli juuri päätökseen. Tässä lyhyesti tapauksesta. Mies 30v – Matka bilettäjästä – urheilijan elämäntapoihin. reilu 1,5 vuoden matka on ollut kaiken kaikkiaan värikäs ja tapahtumarikas. Ylämäkeä ja alamäkeä. Isossa kuvassa loivaa ylämäkeä kuitenkin. Arvosanaksi annan suoraan 10+ ja papukaija merkki! 

Muutosta kerrakseen

Projektin aikana tarttui lihasta lisää vajaat 3kg, rasvaa pois vajaat 15kg. Rasvaprosentti 26 % kieppeiltä 12-13% kieppeille. Voimatasot monikertaistuivat. Mieli kirkastui ja mielenkiinnon kohteet löytyvät nykyään muualta kuin baarista nimittäin treenaamisesta.Tämä itseään ikuiseksi sinkuksi kutsuva mieshenkilö on tehnyt viimeisen 1,5-2 vuoden aikana radikaalin elämäntapamuutoksen, joka näkyy ja tuntuu.

Matkan varrella on tullut takapakkia ja vastaavasti parempia jaksoja. Koko ajan suunta on ollut kuitenkin isossa kuvassa kohti tavoitetta. Missään vaiheessa ei ole luovutettu. Tavoite on olluit urheilullinen elämäntapa. Se joka oli reilu parikymppiseksi ollut selviö, mutta kadonnut mystisesti johonkin aikuistumisen myötä.

Nyt noin vajaan 2 vuoden kohdalla valmennuksen aloittamisen jälkeen voidaan sanoa, että nykyiset tavat ja tottumukset alkavat olemaan vakiintuneita arkirutiineja jotka eivät notkahda päälaelleen ensimmäisen elämän vastoinkäymisen eteen sattuessa.

1-3 kuukauden aikana voi saada todella hienoja tuloksia lähes kaikilla kunnon eri osa-alueilla, mutta pysyvyyttä et tule saavuttamaan niin lyhyessä ajassa etenkin jos selviä kehitysalueita on useammalla sektorilla ja tietyt olennaista toimintatavat takaraivoon pinttyneitä.

Osalla elämäntilanne voi olla se suurin haittaava tai edellytykset antava taustatekijä positiiviselle muutokselle. Asenne, päämäärätietoisuus ja omasta itsestään kumpuava motivaatio ovat elinehto muutokselle. Selkeä tavoite ja realistinen suunnitelma – sitä kautta eteenpäin ja rinta rottingille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *