Kuntokompassi kokemuksia: Heli 45v. ETÄ -valmennuksella rasvaprosentti -7% laskuun

Aloitimme Helin kanssa yhteistyön 18.1.2020 henkilökohtaisen ETÄ -valmennuksen muodossa. Lähdimme 2 kuukauden valmennuskokonaisuudesta, mutta yhteistyömme sai jatkoa ja nyt elokuussa 2020 paljon on ehtinyt tapahtua.

Lue alta mitä hän oppi matkan varrella, mitkä olivat keskeisimmät hyödyt ja kenelle hän suosittelisi henkilökohtaista ETÄ valmennusta.

Miksi lähdit mukaan valmennukseen?

Lähdin mukaan henkilökohtaiseen etävalmennukseen, koska olen jo jonkin verran kokenut kuntosalilla kävijä, mutta ne vähäiset lihakset olivat piilossa rasvakerroksen alla. Olen ollut mukana Kuntokompassin yleisissä verkkovalmennuksissa ja todennut näiden treeniohjelmat tehokkaiksi ja toimiviksi. Halusin tukea ja apua kiinteytymiseen ja rasvanpolttoon.

Aiemmat yritykseni ovat kariutuneet nopeasti. Minua harmitti myös se, että vaikka käyn salilla, niin rasvaprosenttini on korkea ja eikä lihaserottuvuutta juurikaan ole.

Reilun 6kk aikana tapahtuneet muutokset painossa ja senteissä.

Mikä arvelutti ennen aloitusta?

Ehkä se, että onnistunko ollenkaan ruokavalion noudattamisessa, takana oli niin monta lyhyttä ja epäonnistunutta yritystä. Nyt valmennuksessa ruokavalio oli koostettu järkevästi ja kylläisyyttä ylläpitäväksi. Ohjeet olivat erittäin selkeät.

Ei siis mikään kitukuuri, mikä loi edellytykset ensimmäisten kuukausien onnistumiselle.

  • Rasvaprosentti laski -7,3%
  • Rasvamassaa lähti -7,2kg
  • Paino putosi -7,3kg

Oletko ollut tyytyväinen  saamaasi palveluun ja Markoon valmentajana?

Olen ollut erittäin tyytyväinen. Ohjeet tulevat kokeneelta ammattilaiselta ja tässä etävalmennuksessa ne räätälöidään henkilökohtaisesti.

Vastaukset kysymyksiin olen saanut aina nopeasti. Olen voinut luottaa täysin Markon ohjeisiin.

Marko on auttanut minut hankalien kohtien yli -juuri niiden kohtien yli, missä yleensä on selkäranka alkanut katkeilemaan.

Nyt  niin ei ole käynyt, koska joustavuutta on ollut mukana sopivalla tavalla.

Valmentajan Marko on sopivan vaativa, mutta järkevän lempeä, ottaa huomioon sen, että minulle keskiverto 45 vuotiaalle, perheelliselle vuorotyöntekijälle soveltuu erilainen tavoite kuin 20-vuotiaalle kovakuntoiselle naiselle.

Tulosta on tullut jo kahdeksassa viikossa, olen päässyt normaalipainon puolelle ja viskeraalirasvat (sisäelinrasva) ovat nyt suositellulla tasolla.

Terveydelle haitallinen sisäelinrasva saatiin jo 8 viikon aikana viitearvojen sisään.

Ja nyt elokuussa se on entistä alempana.

Suositteletko palvelua muille, kenelle?

Suosittelen henkilökohtaista etävalmennusta niille, joille kuntosalitreeni tuttua, mutta massavalmennukset eivät tuota tulosta. Valmennusta voi käyttää myös tulosten ylläpidon opetteluun tai voiman sekä aineenvaihdunnan herättelyyn.

Etävalmennus vaatii myös itseltä sitoutumista. Tulosta tulee varmasti, kun noudatat ohjeita.

Tavoitteen asettelu jatkossa

Aion jatkaa Markon asiakkaana pitkään, koska tulosta tulee pitkäjänteisellä suunnitelmalla. Olen vasta alussa tällä mielenkiintoisella matkalla. Tulokset motivoivat jatkamaan, vielä on rasvaa poltettavana.

Oma terveys yksi tärkeimmistä sijoituksista, mitä voi tehdä. Suosittelen lämpimästi muillekin omaa henkilökohtaista valmennusta!

Yst. Terveisin Heli 45v.

Hae etävalmennukseen