Kuntokompassi kokemuksia: Heli 45v. ETÄ -valmennuksella elämäntapamuutos käyntiin -3,8kg rasvapolttoa 8 viikossa

Aloitimme Helin kanssa yhteistyön 18.1.2020 henkilökohtaisen ETÄ -valmennuksen muodossa. Lähdimme 2 kuukauden valmennuskokonaisuudesta, mutta yhteistyömme sai jatkoa ja uudet tavoitteet on asetettu kohti kesää 2020. 

Lue alta mitä hän oppi matkan varrella, mitkä olivat keskeisimmät hyödyt ja kenelle hän suosittelisi henkilökohtaista ETÄ valmennusta.

Miksi lähdit mukaan valmennukseen?

Lähdin mukaan henkilökohtaiseen etävalmennukseen, koska olen jo jonkin verran kokenut kuntosalilla kävijä, mutta ne vähäiset lihakset olivat piilossa rasvakerroksen alla. Olen ollut mukana Kuntokompassin yleisissä verkkovalmennuksissa ja todennut näiden treeniohjelmat tehokkaiksi ja toimiviksi. Halusin tukea ja apua kiinteytymiseen ja rasvanpolttoon.

Aiemmat yritykseni ovat kariutuneet nopeasti. Minua harmitti myös se, että vaikka käyn salilla, niin rasvaprosenttini on korkea ja eikä lihaserottuvuutta juurikaan ole.

Yhteenlasketut sulaneet sentit 2 kuukauden ajalta -22cm. Paino tippui nätisti suunniteltua vauhtia (-0,5kg/vko.)

Mikä arvelutti ennen aloitusta?

Ehkä se, että onnistunko ollenkaan ruokavalion noudattamisessa, takana oli niin monta lyhyttä ja epäonnistunutta yritystä. Nyt valmennuksessa ruokavalio oli koostettu järkevästi ja kylläisyyttä ylläpitäväksi. Ohjeet olivat erittäin selkeät.

Ei siis mikään kitukuuri, mikä loi edellytykset ensimmäisten kuukausien onnistumiselle.

Mitä olet oppinut matkan varrella?

Kehon muokkaaminen ja ruokavalion ylläpitäminen ovat pitkäjänteistä suunnittelua ja tekemistä vaativaa. Oikein laaditulla ruokavaliolla ja treeniohjelmalla voi saada hyvinkin nopeita ja näkyviä tuloksia. Kyse on kuitenkin paljon pitkäjänteisemmästä tekemisestä, kuin pelkän yhden kesän kunnon hankkimisesta.

Aion jatkaa edelleen Markon asiakkaana, koska matkaa on vielä kuljettavana. En ole aiemmin myöskään tajunnut harjoittelun ja rasvanpolttovaiheen syklittämisen merkitystä. Palautuminen on myös tärkeää.

Sekä rasvanpoltto että lihasmassan hankkiminen ovat mahdollisia myös näin 45-vuotiaana. Tärkeintä ei lopulta ole tietty rasvaprosentti vaan toimiva ja terve keho.

Keskeisimmät hyödyt mitä olet saanut?

Henkilökohtaisesti tärkeintä on ollut onnistumisen kokemus eli se, että ohjeita noudattamalla ja Markon tuella olen saanut loistavan aloituksen rasvanpolttoon ja kiinteytymiseen. Kaikki ohjeistukset ovat olleet selkeäitä, järkeviä ja tehokkaita – aina hyvin perusteltuja.

Minun ei tarvinnut kuin toteuttaa ohjeita. Ei tarvinnut arpoa, miten liikkuu, miten syö jne.

Viikottaiset raportit ja niistä saatu palaute on auttanut jatkamaan ja motivoinut entisestään. Lisäksi olen ollut virkeämpi ja kunto on kasvanut, kun treeni on suunnitelmallista.

Oletko ollut tyytyväinen  saamaasi palveluun ja Markoon valmentajana?

Olen ollut erittäin tyytyväinen. Ohjeet tulevat kokeneelta ammattilaiselta ja tässä etävalmennuksessa ne räätälöidään henkilökohtaisesti.

Vastaukset kysymyksiin olen saanut aina nopeasti. Olen voinut luottaa täysin Markon ohjeisiin.

Marko on auttanut minut hankalien kohtien yli -juuri niiden kohtien yli, missä yleensä on selkäranka alkanut katkeilemaan.

Nyt  niin ei ole käynyt, koska joustavuutta on ollut mukana sopivalla tavalla.

Valmentajan Marko on sopivan vaativa, mutta järkevän lempeä, ottaa huomioon sen, että minulle keskiverto 45 vuotiaalle, perheelliselle vuorotyöntekijälle soveltuu erilainen tavoite kuin 20-vuotiaalle kovakuntoiselle naiselle.

Tulosta on tullut jo kahdeksassa viikossa, olen päässyt normaalipainon puolelle ja viskeraalirasvat (sisäelinrasva) ovat nyt suositellulla tasolla.

Terveydelle haitallinen sisäelinrasva saatiin jo 8 viikon aikana viitearvojen sisään.

Suositteletko palvelua muille, kenelle?

Suosittelen henkilökohtaista etävalmennusta niille, joille kuntosalitreeni tuttua, mutta massavalmennukset eivät tuota tulosta. Valmennusta voi käyttää myös tulosten ylläpidon opetteluun tai voiman sekä aineenvaihdunnan herättelyyn.

Etävalmennus vaatii myös itseltä sitoutumista. Tulosta tulee varmasti, kun noudatat ohjeita.

Tavoitteen asettelu jatkossa

Aion jatkaa Markon asiakkaana pitkään, koska tulosta tulee pitkäjänteisellä suunnitelmalla. Olen vasta alussa tällä mielenkiintoisella matkalla. Tulokset motivoivat jatkamaan, vielä on rasvaa poltettavana.

Oma terveys yksi tärkeimmistä sijoituksista, mitä voi tehdä. Suosittelen lämpimästi muillekin omaa henkilökohtaista valmennusta!

Yst. Terveisin Heli 45v.

Hae etävalmennukseen