Maria 34v.

“Ihan rehellisesti sanottuna suhtauduin aika epäilevästi koko valmennushommaan aluksi,kuvaus valmennuksesta vaikutti vain liian hyvältä ollakseen totta! Päätin katsoa millainen homma on kyseessä ja nyt voin sanoa, ettei hetkeäkään ole kaduttanut! Kokonaisuudessaan valmennuksen aikana on lähtenyt rasvaa, tullut lihasta ja voimatasot nousseet huikeasti. Ja mikä parasta; arki ja treeni kulkevat nyt paljon paremmin kuin ennen, koska liikunta ja ravinto ovat tasapainossa. Niin ja nyt omaa peilikuvaakin kestää katsella ?

Esimerkiksi lantionnostoissa olin junnannut ennen 40kg painossa, nyt menee 100-120kg. Videoiden ja tarkkojen ohjeiden avulla tajusi monista liikkeistä, että kuinka ne oikeasti tehdään ja missä pitää tuntua. Ruokavalion ruuat koostui perusraaka-aineista, ei tarvinnut hifistellä, mikä on aina plussaa kiireisen arjen keskellä! ?

Välillä tosin mietin, että voiko muka saada tuloksia aikaiseksi, jos käy vaan 3 kertaa viikossa salilla ja sitten syö vielä paljon. Ja niin paljon niitä aiemmin välteltyjä hiilareitakin!

Mutta onneksi uskoin viisaampaa, enkä lähtenyt taas toteuttamaan omaa “Syö vähemmän kuin kulutat-meinkinkiä”.

Ei nimittäin joutunut näkemään nälkää, vaikka dieetillä olinkin!

Kokonaisuudessaan aivan mahtava, kattava ja monipuolinen valmennus kaikin puolin ja ennen kaikkea sellainen, joka todella toimii!

Lisäksi valmennus oli todella yksilöllinen, vaikka netin kautta tapahtuikin.

Pelkkää hyvää sanottavaa valmennuksesta, toivottavasti mahdollisimman moni tajuaisi käyttää tilaisuuden hyödyksi! ??

T:Maria 34v.

YMPÄRYSMITAT:

  • Vyötärö kapein 74cm -> 67cm
  • Vyötärö napa 81cm -> 71cm
  • Lantio levein 99cm -> 93cm
  • Reisi 60cm -> 56cm
  • Olkavarsi 27cm -> 25cm

RASVAPROSENTTI: 

  • 20% –> 16%