Hanna 45v. Loistavia rasvanpoltto ja lihaskasvutuloksia 6 kuukauden aikana

rasvanpoltto ja lihaskasvu ennen jälkeen

Ennen jälkeen kuvat 9.4.2020 – 11.10.2020 (noin 6kk)

Tarvitsin apua saadakseni motivaation takaisin

Olen aina urheillut paljon. Lajivalikoimaani on kuulunut kuntosali, juoksu, rullaluistelu, pyöräily, vaellus, uinti, tanssi ja mailapelit. Kuntosaliohjelmat olen aina tehnyt itse.

Olen haaveillut mahdollisuudesta ottaa urheiluharrastukseeni systemaattisempi ja tavoitehakuisempi ote, ja saada näkyviä ja tuntuvia tuloksia aikaiseksi. Vuosi sitten kesällä jouduin yli puolen vuoden antibioottikierteeseen. Paino nousi, väsytti enkä enää tunnistanut omaa peilikuvaani.

En asu Suomessa ja koronan vuoksi sisäliikuntamahdollisuudet katosivat totaalisesti kolmeksi kuukaudeksi. Tiedostin, että tarvitsisin apua saadakseni junan takaisin raiteille.

Tuntui mahdottomalta löytää itsenäisesti se energia ja motivaatio treenaamiseen.

Näissä tunnelmissa surffailin netissä ja löysin Markon kotisivut. Mietin miten etäohjaus voisi toimia, olisiko siitä oikeasti hyötyä. Ensimmäisen puhelumme aikana tuli kuitenkin tunne, että tämä voisi toimia. Tarkoitus oli siis lähinnä päästä ylös montusta, johon pitkä sairastaminen ja antibiootit olivat johtaneet.

Sovittiin kahden kuukauden diilistä ja Marko rakensi kokonaissuunnitelman, jossa oli huomioitu mm. koronan aiheuttamat olosuhderajoitteet. Harjoitusohjelmat rakennettiinkin kotiin ja ulkoiluun pohjaten.Käsipainoja ei minulta löytynyt mistään, joten raahasin eri painoisia kivenmurikoita kotiin, pesin ne ja merkkasin painon mustalla tussilla kylkeen.

Ne toimivat yllättävän hyvin!

Valmennuksen alussa tuli hieman sovellettua liikaa

Kesti oikeasti kuukauden ennen kuin ymmärsin alkaa seurata ohjeita oikeasti tarkkaan ja samalla tiedustelin mahdollisuutta jatkaa yhteistyötämme vielä 6 kuukautta.

Oli äärettömän vaikea uskoa, että niin vähällä urheilulla voisi saada jotain tulosta, joten liikuin liikaa ja liian kovaa, eikä alussa tuloksia tullutkaan.

Suuri kiitos Markolle kärsivällisyydestä, tsemppauksesta ja tiedonhausta alun vaikeuksien aikana! Mutta tuon ensimmäisen kuukauden jälkeen homma alkoi toimia, paino laskea ja voimatasot nousta.

Ennen jälkeen kuvat 9.4.2020 – 11.10.2020 (noin 6kk)

 

Mittaustulosten muutokset 9.4.2020 – 11.10.2020 (noin 6kk)

 

Tiivis seuranta ja yhteydenpito motivoi

Joka viikkoinen raportointi ja kuvat mittauksineen rytmitti tekemistä erinomaisesti. Nimenomaan nuo kuvat, vaikka se alussa kamalaa olikin, ovat osoittautuneet tärkeäksi työkaluksi. Peilistä näkyvät vain ongelmakohdat ja muulle muutokselle on täysin sokea.

Kuvista sitä vastoin näkyy kehitys, mikä on äärettömän motivoivaa. Marko reagoi ja tuunasi tarvittaessa viikottaisten tulosten valossa ohjelmia ja tämä on toiminut hienosti. Viikottaisen raportoinnin lisäksi olen saanut nopean vastauksen whatsapp-kysymyksiini.

Vaikka etäohjauksessa olenkin, en todellakaan ole yksin ongelmineni.

Ennen jälkeen kuvat 9.4.2020 – 11.10.2020 (noin 6kk)

Ennen jälkeen kuvat 9.4.2020 – 11.10.2020 (noin 6kk)

Sopimuksemme lopun häämöttäessä, tiedustelin Markolta voisimmeko jatkaa yhteistyötämme vielä kuuden kuukauden sopimuksen loputtua, nälkä kasvoi syödessä.

Odotan innolla, että pääsemme rasvanpolttovaiheesta seuraavaan, tavoitteena lihaskasvu ja metabolian kasvattaminen.

Kroppa ei ole koskaan ollut näin kiinteässä kunnossa, energiaa riittää, eikä mikään paikka ole kipeytynyt intensiivisestä treenistä huolimatta.

Suosittelen ehdottomasti etävalmennusta kaikille, jotka haluavat tuloksia ja asiantuntijatason apua.

Etävalmennus sopii mielestäni mainiosti henkilölle, jolla on jo hiukan treenitaustaa alla ja pystyy treenaamaan itsenäisesti.