Pyöreät Pakarat Trilogia

Esittelen alla sinulle Pyöreät Pakarat tuoteperheen ja trilogian 

Gorgeous Glutes Pyöreät Pakarat Original 4 kuukautta -verkkovalmennus, joka oli itseasiassa ensimmäinen verkkovalmennus, jonka rakensin vuonna 2016.

Tämä oli välitön hittituote ja pian 10 000 naista on polttaneet rasvaa ja kiinteytyneet sen tarjoamien työkalujen ja menetelmien avulla. 

Kevään 2020 aikana tuli inspiraatio lähteä rakentamaan kokonaan uutta 10 viikon Pyöreät Pakarat Vol. 2 Home & Gym Edition jatko-osaa

Samalla tulokulmalla, MUTTA täysin uudet materiaalit ja tuloksia tuottavat treeniohjelmat sekä kotiin, että kuntosalille.

Niin aloittelijalla, kuin kokeneemmalle aktiivitreenaajalle. 

2020 huhtikuu – kesäkuu aikavälillä, mukaan on lähtenyt peräti +2000 naista ja tämä valmennus sai niin paljon positiivista palautetta ja toiveita jatkosta, että päätin sitten lähteä rakentamaan sille luonnollista jatkumoa.

Seuraavalla tulokulmalla: Kehonkoostumustreeniä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisellä lähestymistavalla.

Näin syntyi kesäkuussa 2020 The Bootyland By Marko, joka on jatkuvasti etenevä vuosivalmennus, johon voit osallistua joko suoraan koko vuoden itsellesi ostamalla TAI toistuvalla maksulla yhden kuukauden kerrallaan. 

Pakaraperheeseen voidaan luokitella myös rakentamani ilmainen 0€ Markon Pakarapaja verkkokurssi. 

Se tarjoaa apua pakara-aktivointiin ja lantion alueen liikkuvuusharjoitteluun luoden hyvää pohjaa itse kehittävälle voimaharjoittelulle. 

Näin ollen tässä alkaa olemaan kasassa ihan kokonainen “Pakaraperhe”:

Tervetuloa mukaan!

Marko Kuoppasalmi